Malaysia Deals

FREE Sample of Penis Enlargement Massage Oil for Man / Breast Enlargement for Woman

Kopi Pacak Power Sampel Percuma

Sample PERCUMA Set Lelaki Gagah Sejati Tahan Lama DiRanjang Dambaan Wanita

Terima kasih kerana berminat untuk mendapatkan Sample PERCUMA Set Lelaki Gagah Sejati Tahan Lama DiRanjang Dambaan Wanita. Set ini adalah sangat sesuai untuk lelaki yang menghadapi masalah pancutan pramatang, tidak bertahan lama ketika melakukan hubungan seks, zakar yang kecil dan lembik.

Kami mengambil inisiatif untuk sama-sama mengembalikan senyuman dan kegembiraan kepada anda dan pasangan untuk kembali menikmati hubungan intim yang hangat.

Sample percuma ini mengandungi 4 item seperti berikut.
  1. DoMax Belacak XXXL Gold. (Penis And Breast Enlargement Massage Oil)
  2. Kopi Pacak Power By Jamu Susuk Dara (JSD)
  3. Botane Tongkat Ali Plus Capsule (Jamu Lelaki Jutawan) By Jamu Susuk Dara (JSD)
  4. Coklat Love Habibi By Jamu Susuk Dara (JSD)
Sila isikan maklumat berikut. Maklumat yang diberikan adalah sulit dan rahsia:-
Penis Enlargement Massage Oil for Man
Breast Enlargement for Woman / Penis Enlargement Massage Oil for Man

Do Max Belacak XXXL Gold, Penis And Brest Enlargement Massage Oil

Kelebihan, Khasiat, faedah dan kebaikan  Do Max Belacak XXXL Gold, Penis And Brest Enlargement Massage Oil kepada lelaki.
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Memulihkan ejakulasi pramatang (pancut awal)
  • Meningkatkan prestasi seks
  • Menguatkan serta menegangkan zakar ke tahap maksimum
  • Merawat patah tandan (mati pucuk) agar zakar kembali lurus dan sihat
  • Merawat urat saraf zakar dan memperbaiki sel - sel zakar agar kembali sihat dan kuat
  • Membesar,Menguat  dan mengembang zakar menjadi panjang, besar, kuat dan padat
  • Berupaya memanjang dan membesarkan zakar secara kekal dengan urutan yang mudah dan cepat
  • Menyegarkan kulit zakar
  • Menambah nikmat ketika melakukan hubungan intim suami isteri
Kelebihan, Khasiat, faedah dan kebaikan  Do Max Belacak XXXL Gold, Penis And Breast Enlargement Massage Oil kepada wanita.
  • Membesarkan dan memontokkan payudara
  • memejalkan punggung
  • Di jadikan pelincir untuk masalah kekeringan faraj sewaktu bersama
  • Memerahkan puting dan menegangkan payudara
Do Max Belacak XXXL Gold, Penis And Brest Enlargement Massage Oil diperkaya dengan haruman Lavender yang memikat.

100% herba dan tidak menggunakan bahan kimia

Kandungan Do Max Belacak XXXL Gold, Penis And Brest Enlargement Massage Oil :
  • Pati belacak
  • Ikan linang
  • Dhob
  • Lavendar
  • Jojoba
  • Nenas batu
Do Max Belacak XXXL Gold, Penis And Brest Enlargement Massage Oil

Kopi Pacak Power By Jamu Susuk Dara (JSD)

Kelebihan, Khasiat, faedah dan kebaikan  Kopi Pacak Power By Jamu Susuk Dara (JSD) kepada lelaki.
  • Meningkatkan Prestasi Seks
  • Menyegar Dan menyihatkan Badan
  • Membantu Memanaskan Badan Dan Melancarkan Perjalanan Darah
  • Kekal Bertenaga, Cergas, Lebih Tahan Lama Untuk bersama Pasangan
Kandungan / Bahan - Bahan  Kopi Pacak Power By Jamu Susuk Dara (JSD)
  • Kopi
  • Krimer
  • Gula Perang
  • Skim Milk
  • Kurma
  • Mahkota Dewa
  • Madu
  • Goji
  • Guarana
  • Tongkat Ali
  • Bidara
  • Garam Bukit
Kopi Pacak Power By Jamu Susuk Dara (JSD)

Botane Tongkat Ali Plus Capsule (Jamu Lelaki Jutawan) By Jamu Susuk Dara (JSD)

Kandungan / Ramuan Botane Tongkat Ali Plus Capsule (Jamu Lelaki Jutawan) By Jamu Susuk Dara (JSD). :
  • Tongkat Ali Hitam
  • Tongkat Ali Putih
  • Lada Pahit
  • Buah Tunjuk Langit
  • Halia Putih
  • Lada Pahit
  • Habbatussauda
  • Ginseng
Botane Tongkat Ali Plus Capsule (Jamu Lelaki Jutawan) By Jamu Susuk Dara (JSD) hanya menggunakan 100% herba asli dan Gelatin dari sumber tumbuh tumbuhan.

Kelebihan, Khasiat, faedah dan kebaikan Botane Tongkat Ali Plus Capsule (Jamu Lelaki Jutawan) By Jamu Susuk Dara (JSD). :
  • Meningkatkan Nafsu Syahwat
  • Melancarkan Pembuangan Angin
  • Melawaskan Pembuangan Najis
  • Meningkatkan Tenaga
  • Meringankan Badan
  • Mencairkan Lemak
  • Menambahkan Tenaga Seks Dan Meningkatkan Kecergasan Badan
  • Amat Sesuai Bagi Lelaki Berkerjaya Dan Berumahtangga
Tindak Balas Positif dari pengambilan Botane Tongkat Ali Plus Capsule (Jamu Lelaki Jutawan) By Jamu Susuk Dara (JSD). :
  • Mampu Memenuhi Tuntutan Seks Pasangan Walaupun Penat Bekerja Seharian. 
  • Zakar Menjadi Lambat pancut dan kekerasan zakar lebih lama
  • Badan Terasa Ringan Ketika Bangun Tidur
  • Mudah Sendawa
  • Kentut-kentut (Buang Angin)
  • Lawas Buang Air Besar (Tidak Cirit Birit)
  • Badan Terasa Panas Dan Berpeluh
  • Zakar Berdenyut-Denyut Dalam Keadaan Sedia
  • Mengurangkan Keletihan Walaupun Seharian Bekerja Keras
SIAPA YANG MEMERLUKAN Botane Tongkat Ali Plus Capsule (Jamu Lelaki Jutawan) By Jamu Susuk Dara (JSD)? :

  • Lelaki Berkahwin Yang Berkerjaya Dan Beristeri
  • Lelaki Yang Sering Keletihan, Lemah Tenaga Batin, Mudah Pancut Awal Dan Tidak Tahan Lama
  • Lelaki Bujang Juga Boleh Mengamalkan Untuk Stamina
  • Salah Satu Ikhtiar Mendapatkan  zuriat.
Botane Tongkat Ali Plus Capsule (Jamu Lelaki Jutawan) By Jamu Susuk Dara (JSD)

Coklat Love Habibi By Jamu Susuk Dara (JSD)

Kelebihan, Khasiat, faedah dan kebaikan Coklat Love Habibi By Jamu Susuk Dara (JSD):
  • Membuang angin dalam badan 
  • Melawaskan pembuangan air kecil dan besar 
  • Melancarkan peredaran darah 
  • Menaikkan nafsu syahwat lelaki dan wanita.
  • Mencergaskan badan 
  • Meningkatkan tenaga zahir dan batin 
  • Melancarkan kitaran haid (untuk wanita)
  • Menyihatkan tubuh badan 
  • Menghilangkan sakit-sakit badan 
  • Menghilangkan lenguh-lenguh otot dan sendi 
  • Membentuk tubuh menjadi lebih terbentuk dan cantik.
  • Menghilangkan sakit-sakit dan lenguh-lenguh badan,
Coklat Love Habibi By Jamu Susuk Dara (JSD)  BOLEH MERAWAT
 PELBAGAI MASALAH TERMASUKLAH:
  • Masalah perut kembung 
  • Masalah tidak lawas dan sembelit 
  • Senggugut dan migraine 
  • Masalah gastrik 
  • Badan lesu dan letih tidak bermaya 
  • Haid tidak teratur (untuk wanita)
  • Masalah berat badan berlebihan 
  • Hormon tidak stabil
INFO TAMBAHAN Coklat Love Habibi By Jamu Susuk Dara (JSD):
  • Kunyah coklat love habibi rasanya sedap, manis dan berlemak, terasa herbanya. Orang yang tidak sihat, mengalami masalah sejuk-sejuk badan pada waktu malam, kaki krem dan kejang sangat sesuai mengambil Coklat Love Habibi ini. 
  • Juga sesuai diambil ketika demam atau panas-panas badan. Beberapa jam selepas mengambil Coklat Love Habibi panas dalam badan semua akan keluar. Demam akan berkurangan dan kebah. 
  • Coklat Love Habibi boleh diamalkan oleh lelaki dan juga wanita. Berkahwin mahupun belum berkahwin pun boleh amalkan. 
  • Coklat Love Habibi juga amat sesuai diamalkan bagi mereka yang rasa kurang rasa keinginan dalam perhubungan intim . Kerana selain menambahkan tenaga, ia juga menambahkan nafsu syahwat dan keinginan seksual suami isteri. 
  • Coklat Love Habibi (CLH) ini adalah lemah terhadap air. Kerana sifatnya yang lembut dan sangat mudah menyerap air. Oleh itu , pastikn jari anda kering ketika mencubit coklat love habibi ini. Jika terkena air ia akan mudah berkulat. 
  • Jangka hayat CLH adalah boleh disimpan selama dua tahun jika tidak terkena air dan tidak terkena panas. 
  • Tempat simpan yang paling sesuai ialah simpan dalam suhu bilik biasa. (Jangan simpan dalam peti ais) 
  • Khas untuk wanita dan lelaki yang menjaga tubuh badan supaya sihat selalu sebagai kudap-kudap gantian. 
  • Satu bekas ini InshaAllah boleh tahan untuk 30 hari.Gentelkan kecil je sebesar kuku kelingking.Kunyah-kunyah dan telan.
KANDUNGAN Coklat Love Habibi By Jamu Susuk Dara (JSD):
  • Lada Pahit 
  • Tongkat Ali Hitam 
  • Mata Pelanduk 
  • Mahkota Dewa 
  • Belut 
  • Sarsi 
  • Madu
CARA PENGAMBILAN Coklat Love Habibi By Jamu Susuk Dara (JSD):
  • Cubit sedikit dengan jari yang kering dan kemudian digentel menjadi bulat sebesar kuku jari kelingking.
  • Kemudian dikunyah dan ditelan bersama air suam. 
  • 1 biji untuk sekali kunyahan. 
  • Anda disarankan untuk mengambil Coklat Love Habibi Jamu Susuk Dara ketika sarapan dan makan malam atau pada masa lain sebagai snek (2-3 kali sehari) 
  • Jauhkan diri daripada minuman berais, beralkohol, air kelapa dan durian untuk mengelakkan komplikasi. 
  • Simpan di dalam bilik bersuhu normal. Dilarang simpan dalam peti ais. 
SIAPA YANG SESUAI MAKAN Coklat Love Habibi By Jamu Susuk Dara (JSD)??
  • lelaki, perempuan,yang dah kawin, yang belum kawin, yang tua, yang masih muda, remaja.
  • yang baru mula nak berjamu
  • yang nak jaga kesihatan
  • yang ada migrain
  • yang ada banyak angin dalam badan
  • yang ada banyak toksin dalam badan
  • yang kitaran period tak teratur setiap bulan
  • yang period tak lawas. datang sikit-sikit dan sekejap-sekejap (untuk perempuan)
  • yang selalu senggugut/PMS (untuk perempuan)
  • yang selalu moody semasa datang period (untuk perempuan)
  • yang badan selalu letih-letih, lemau-lemau, malas-malas, lesu-lesu, lenguh-lenguh
  • yang perut selalu sebu/pencernaan tak berapa bagus
  • yang selalu sembelit
  • yang peredaran darah dalam badan tak lancar
  • yang ada tekanan darah tinggi (bergantung kepad bacaan tekanan darah)
  • yang ingin turukan berat badan
  • yang hormon tak stabil
  • yang kurang nafsu (bagi yang dah berkahwin)
  • yang inginkan zuriat (isteri: makan semasa period. sebelum waktu subur, berhenti semasa dan selepas waktu subur wanita // suami: makan setiap hari)
  • yang penat bekerja dan perlukan tenaga tambahan
SIAPA YANG DILARANG MAKAN Coklat Love Habibi By Jamu Susuk Dara (JSD):??
  • ibu-ibu yang sedang mengandung
  • ibu-ibu yang sedang berpantang bersalin
  • yang ada penyakit berkaitan jantung/penyakit kronik
  • yang sedang mengamalkan ubat-ubat/supplement untuk menurunkan berat badan
APA PANTANG LARANG SEMASA MAKAN Coklat Love Habibi By Jamu Susuk Dara (JSD):??
  • elak minum ais / air gas / air kelapa / alkohol
  • elak makan madu asli / durian
  • jangan campur makan dengan ubat/supplement menguruskan badan (hentikan daripada pengambilan produk tersebut selama SEBULAN terlebih dahulu sebelum mengamalkan Coklat Love Habibi By Jamu Susuk Dara (JSD):
BAGAIMANA CARA MAKAN Coklat Love Habibi By Jamu Susuk Dara (JSD):
Colekkan coklat dengan sudu plastik kering. Pastu gentel-gentel agak-agak besar hujung jari kelingking. Kunyah atau telan dengan air suam. 1 biji , 2 kali sehari. Siang dan malam

Disarankan ambil ketika sarapan n makan malam. Boleh juga diganti sebagai kudap kudap. Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin), Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)

Pengambilan Coklat Love Habibi By Jamu Susuk Dara (JSD) akan merasa tindak balas sedemikian :
  • Kerap Sendawa buang angin
  • Melawaskn pembuangan, kalau perut buncit itu akan kerap mmbuang so mengempiskan perut anda
  • Kerap kencing buang toksin dalam badan
  • Mana kurang bernafsu tu jangan terkejut asik nak saja
  • Melancarkan sistem perjalanan darah dalam badan
  • Melancarkan haid
  • menghilangkan senggugut..
COKLAT LOVE HABIBI mengandungi herba-herba antaranya lada pahit, mata pelanduk, tongkat ali hitam, daun derhaka mertua, mahkota dewa, sarsi dan lain-lain. Jom ketahui apa khasiat herba-herba warisan nenek moyang ini.

LADA PAHIT:
  • anti oksidan untuk melawan radikal bebas yang menjadi punca permulaan penyakit didalam badan kita
  • merupakan penawar untuk mengubati pelbagai jenis penyakit secara semulajadi antaranya ialah tekanan darah tinggi, diabetes atau kencing manis, sakit jantung, gout dan lain-lain lagi.
  • amat berkesan sebagai pencegah penyakit kanser dan juga batu karang.
  • Lada pahit didapati telah berhasil merawati penyakit-penyakit berikut:-
  • Kencing manis atau diabetes
  • Darah tinggi
  • Sakit jantung
  • Lelah (asthma)
  • Sakit sendi
  • Gout
  • Masalah penglihatan
  • Resdung
  • Mencegah pembentukan batu karang
  • Tiriod
  • Sembelit/buasir
  • Senggugut wanita
  • Melancarkan perjalanan darah & mengawal kolestrol
  • Juga berupaya menambah tenaga dan anti kanser
TONGKAT ALI HITAM:
  • Menguatkan tenaga batin lelaki
  • Menguatkan buah pinggang
  • Merawat darah tinggi dan kencing manis
  • Meningkatkan stamina dan keupayaan lelaki.
  • Melancarkan peredaran darah melaluipembersihan dan penyucian sistem dalaman
  • Meningkat jisim otot, tenaga dan stamina
  • Menggalakkan pemprosesan (synthesis) sperma
  • Membantu mereka yang mempunyai masalah mati pucuk (seksual dysfunction)
  • Mengawal kolesterol dalam darah bagi membantu mencegah masalah jantung dan tekanan darah tinggi
  • Meningkatkan tahap testosteron, menguatkan ereksi dan meningkatkan jumlah sperma bagi lelaki
  • Sebagai perangsang bagi kedua-dua lelaki dan wanita
  • Menunjuk ciri-ciri anti-ketumbuhan (tumour) dalam uji-kaji in-vitro
  • Melancar peredaran darah, membantu mengurangkan tekanan darah tinggi dan merawat tekanan darah Tinggi, batuk kering, demam, demam kuning, cirit-birit dan disenteri.
  • Meningkatkan mental, kepekaan fizikal dan persembahan
  • Mengurangkan kelesuan mental dan keletihan
  • Membantu pemulihan dan penyembuhan dari penyakit dan tugasan
  • Membantu dalam mati pucuk, pancutan pra-matang, kencing tidak terkawal, kesukaran hamil, lemah pinggang dan kaki, lumpuh, dan lain-lain
MATA PELANDUK:
  • mengubat kudis
  • merawat demam panas
  • mengubat sakit tekak atau dada
  • mengubat penyakit sengal-sengal tulang
  • menyembuhkan penyakit meroyan
DERHAKA MERTUA:
  • mengatasi masalah sembelit
  • bersifat anti radang
  • mengembalikan kecergasan badan
  • mengubati batuk, bronkitis
  • angin dalam perut (colic)
  • kudis buta (scabies)
  • melancarkan perjalanan haid
MAHKOTA DEWA:
  • Bersifat detoksifikasi, yang mampu meneutralkan racun dalam tubuh kita
  • Sumber anti bakteria dan anti virus
  • Meningkatkan sistem imun tubuh
  • Mengurangkan kadar gula dalam darah
  • Mengurangkan penggumpalan darah
  • Melancarkan peredaran darah ke seluruh tubuh dan mencegah terjadinya penyumbatan pada pembuluh darah.
  • Mengurangkan kandungan kolesterol serta mengurangkan pengumpulan lemak pada dinding pembuluh darah.
  • Mengurangkan kadar risiko penyakit jantung koronari.
  • Mengandungi antiinflamasi (antiradang).
  • Berfungsi sebagai anti-oksidan.
  • Membantu mengurangkan rasa sakit jika terjadi pendarahan atau pembengkakan.
  • Berfungsi sebagai anti histamine (antialergi).
  • Demam Denggi Berdarah
  • Kanser & Tumor
  • Hati (Hepatetis)
  • Darah Tinggi (Hipertensi)
  • Stroke / Angin Ahmar
  • Penyakit Jantung
  • Kencing Manis / Diabetes
  • Ginjal / Cuci darah
  • Keputihan
  • Haid tidak lancar
  • Reumatik (Sakit Sendi)
  • Lemah Syahwat
  • Gout & arthritis
  • Hepatitis (Radang Hati)
  • Eksim (Penyakit Kulit)
  • Penyakit Lumpuh
  • Kegemukan / obesiti
  • Batuk
  • Sesak nafas
  • Jerawat (menghaluskan kulit)
BELUT:
  • mampu meningkatkan daya seksual
  • menjaga daya tahan tubuh
  • tinggi fosfur, kaya dengan vitamin yang diperlukan tubuh badan
  • meningkatkan kolestrol baik
  • mengurangkan tekanan darah dan risiko arthritis
  • bermanfaat untuk penglihatan, perkembangan fungsi saraf pusat, menormalkan tekanan darah pada otak.
  • mengurangkan risiko diabetes
  • mengurangkan risiko jantung
SARSI:
  • menyingkirkan angin dalam badan ataupun gejala flu awal,
  • melegakan rongga dada dan rongga hidung.
  • mengurangkan jerawat
  • mencerahkan kulit dan membuat awet muda
  • mengatasi masalah kulit seperti psoriasis
  • antioksidan
  • memiliki sifat antibakteria yang mampu menyembuhkan infeksi dan mempercepat penyembuhan luka
  • mengandungi hormon progesteron sehingga dapat mencegah timbulnya jerawat akibat ketidakseimbangan hormon.
  • meningkatkan hormon testosterone bagi lelaki
  • melancarkan pembuangan air kecil dan mengatasi diare.
  • meningkatkan kemampuan belajar dan daya ingatan
Coklat Love Habibi By Jamu Susuk Dara (JSD)

Link

Malaysia Freebies Samples Giveaway

Malaysia Sale Discount Offer Deals

Malaysia Promo Codes / Voucher Codes

Free Updates!

Get FREE weekly update of popular deals and tips delivered to your email.

Never miss a deal again!

Sign up